O Kompaniji

Trolex engineering je preduzeće koje se primarno bavi konstrukcijom i proizvodnjom mašina, aparata i opreme za peskarenje. U mogućnosti smo da zadovoljimo sve zahteve za peskarenjem bez obzira na tip ili obim peskarenja.

Usavršili smo se u proizvodnji opreme za peskiranje metalnih površina, različitih površina stakla, raznih vrsta kamena i mermera. Da li peskarili staklenu čašu i sitne metale, ili peskarili celu površinu kamiona ili pak broda, mi imamo rešenje za Vas.

Proizvodnja Trolex engineeringa se nalazi u Trsteniku, sa marketinškim odeljenjem u Beogradu.

Proizvodnja uglavnom funkcioniše po pricipu narudžbine izrade, tako da je moguća i rekonstrukcija mašina radi zadovoljenja posebnih zahteva za peskarenjem.

Trolex engineering ima iza sebe 10 godina iskustva u usavršavanju i osvajanju tehnologija u oblasti peskarenja i kao takva predstavlja jedinog proizvođača u Srbiji koja može da ponudi skoro sva rešenja u ovoj oblasti.

Naša firma je dostavila preko stotinu uređaja u skoro svim bivšim Jugoslovenskim Republikama, Crnoj Gori, BiH, Hrvatskoj i Sloveniji, tako da smo veoma ponosni na listu naših klijenata

Napomena: Vršimo remont i nadogradnju na peskarama drugih svetskih proizvođača.

 
Contracor zastupništvoContracor zastupništvoContracor zastupništvo

Zastupništvo za kompaniju Contracor

Aktivno sarađujemo sa companijom “Contracor” iz Nemačke, i u mogućnosti smo da ponudimo i proizvode iz njihovog programa: mašine, kacige, creva, odela, dizne, filtere i ostalo.